Vacatures

ENTHOUSIASTE TEAMLEIDER
ACCOUNTANT RA/AA

voor de controlepraktijk

Houdt u van klantenbinding en bent u ondernemingsgezind? Bij Spek Accountants en Belastingadviseurs staat u altijd dicht bij de klant. U spreekt onze klanten dan ook vaak persoonlijk en geeft zelfstandig advies. Daarnaast zorgt de diversiteit aan klanten voor afwisseling en uitdaging. In ons kantoor in Krimpen aan den IJssel werkt u bovendien in een open en informele sfeer aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor onze klanten.

Uw baan
Als teamleider verricht u, in samenwerking met een horizontaal team van accountants, uiteenlopende accountancywerkzaamheden. Het belangrijkste? Dat zijn de wettelijke en vrijwillige controleopdrachten. Tegelijkertijd bent u allround gesprekspartner en adviseur.

  • U bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en de uitvoering van controleopdrachten, samen met de partner.
  • U onderhoudt contact met onze klanten, en adviseert hen over diverse aspecten van de bedrijfsvoering.
  • U bent betrokken bij de acquisitie van nieuwe klanten.
  • Daarnaast werkt u op een enthousiaste en overtuigende wijze aan de verdere uitbouw van de controlepraktijk, waarbij u het hele team moeiteloos meekrijgt.

Uw profiel
Wij willen graag kennis met u maken als u:

  • een (bijna) afgeronde RA/AA opleiding hebt;
  • ruime werkervaring hebt in de controlepraktijk;
  • affiniteit hebt met vaktechniek en kwaliteit;
  • creatief, dienstverlenend en ondernemend ingesteld bent;
  • een echte teamspeler bent die van aanpakken weet;
  • communicatief vaardig bent in woord en geschrift.

Ons aanbod
Werken bij Spek Accountants en Belastingadviseurs betekent werken in een organisatie waarin u zich niet alleen snel thuis voelt, maar waarin ook uw creativiteit gestimuleerd wordt. Een plek waar u alle ruimte krijgt voor uw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die snapt waarom een goede balans tussen werk en privé belangrijk is, en uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt.

Meer informatie en solliciteren
Is deze uitdagende baan echt iets voor u? Solliciteer dan direct via cspek@spek.nl. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Cees Spek, via 0180-591581 of 0653-595490.

(GEVORDERD)
ASSISTENT ACCOUNTANT

voor de controlepraktijk

Omschrijving van de functie
Bent u op zoek naar een baan waarbij afwisseling, uitdaging en klantcontact de dagelijkse praktijk zijn? Als assistent accountant voor de controlepraktijk voert u controlewerkzaamheden uit in teamverband bij een divers aantal cliënten. Omdat wij onze medewerkers zo breed mogelijk willen opleiden, zal een deel van uw werkzaamheden bestaan uit andere taken. Bijvoorbeeld het samenstellen van jaarrekeningen, in combinatie met het opstellen van fiscale aangiften.

Opleiding
Studerend voor RA (HBO Accountancy of Nyenrode)

voor de samenstelpraktijk

Omschrijving van de functie
Heeft u graag dagelijks contact met cliënten en vindt u uitdaging en creativiteit belangrijk? Als assistent accountant voor de samenstelpraktijk voert u de samenstelwerkzaamheden uit in een team en bij verschillende cliënten. Daarnaast leiden wij onze medewerkers graag zo breed mogelijk op. Daarom zal een deel van de werkzaamheden bestaan uit andere taken, zoals het ondersteunen van de accountants bij de wettelijke controle van jaarrekeningen, en bij het opstellen van fiscale aangiften.

Opleiding
PDB, MBA, SPD, HBO Accountancy of een soortgelijke opleiding.

Overige vaardigheden
Minimaal twee tot drie jaar werkervaring, deskundig rondom controles (controlepraktijk) of deskundig op het gebied van het samenstellen van jaarrekeningen (samenstelpraktijk). Ook heeft u oog voor kwaliteit en het belang (van controle) voor de cliënt, een professioneel kritische instelling en bent u samenwerkingsgericht, accuraat en enthousiast. Daarnaast heeft u een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent u graag zelfstandig, heeft u goede contactuele en redactionele vaardigheden en vragen wij van u een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij bieden
Een open en informele werksfeer, met een altijd gezonde balans tussen werk en vrije tijd, zonder overwerk. Ook verzorgen wij bij Spek Accountants en Belastingadviseurs een prima beloning die past bij uw ervaring en opleidingsniveau, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenregeling. Binnen ons kantoor stimuleren wij u graag om verder te studeren. Ons kleine kantoor is ondanks het formaat gevuld met relatief veel professionals waar u naar hartenlust van kunt leren. Zo kunt u zich vaktechnisch snel ontwikkelen en in korte tijd veel ervaring opdoen.

Meer informatie en solliciteren
Kunt u niet wachten om te solliciteren? Dan ontvangen wij uw motivatie graag via cspek@spek.nl. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Cees Spek, via 0180 591581 of 0653 595490.

Werken bij Spek Accountants en Belastingadviseurs?

Wij vinden het belangrijk om ons te richten op de cliënt. Wat wij bieden? Een informele en open werksfeer, aandacht voor al onze medewerkers en een altijd optimale balans tussen werk en privé.
Bovenstaand vindt u onze openstaande vacatures. Werken in een gedreven kleinschalig ervaren team?

Solliciteer bij Spek

Solliciteren?

klik hier

Adres

Nieuwe Tiendweg 16

2923 AE Krimpen aan den IJssel

 

Contact

Telefoon 0180 591581

E-mail info@spek.nl

 

 

Accountants

mr drs Cees Spek RA

Klaas Jansen RA

Lenneke Ruseler AA

Linda Troost MSc RA

Arjan van Vliet AA

Lucas Verboom MSc RA

© Copyright Spek Accountants

en BelastingadviseursB.V.

Website | Studio Arie van der Meer